Portret in Kersteditie FD over alternatieven voor datamonopolies

Deze kerstvakantie belandde ik in de kersteditie van het Financieel Dagblad. Aanleiding was de prijs die ik ontvangen had voor Publieke Sociologie, voor het debat dat ik, met veel anderen, op gang had gebracht over macht en onmacht in de digitale samenleving. Ik deed dit onder meer door middel van mijn geco-produceerde documentaire Smart City. Op zoek naar de slimme burger.

Fotograaf Mark Horn heeft zijn best gedaan om er een psychedelische foto bij te maken. Hier mijn zelf-geproduceerde scans van het artikel.

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s